Nyhedsbrev oktober 2021

Oktober 2021 Efteråret er over os med lidt mere regn og rusk, lavere temperaturer og færre lyse timer. HUSK REFLEKSER OG EVT. LYS NÅR I LØBER – DET BLIVER HURTIGT MØRKT! Traditionen med mandagskaffe i Hallen den første mandag i hver måned er genoptaget. Kom og mød de andre medlemmer i Caféen i Nykøbing Hallen ca. kl. 18.30. Alle medlemmer er velkomne. Sydhavsstafetten og Hamborgskovløbet er afviklet i dejligt løbevejr. Begge arrangementer kunne have haft flere deltagere, men der har været rigtig mange udskudte løb, der også skulle afvikles i september. Husk de nye træningstider kl. 17.30 mandag og onsdag. Tina Oldrup, formand

 

Årets sensommerfest bliver lørdag den 9. oktober 2021 Denne gang må det vist kaldes en efterårsfest, da den måtte flyttes pga. Hamborgskovløbet. Der er 30 tilmeldte. 

 

Mandag den 11. oktober er sidste aften med løbeskole i 2021. Onsdag den 13. oktober er sidste aften med intervaltræning på Katedralskolens cindersbane. Derefter trænes stadig hver mandag og onsdag fra Cementen kl. 17.30, hvor man finder sammen i grupper efter ambitioner og formåen. Hvis der er opbakning til det planlægges der et hold med bakketræning i byen om onsdagen.

 

Denne gang løber vi i Holmeskoven og Haveskoven ved Krenkerup. Mødestedet er det grønne græsareal ved lågen ind til Haveskoven. Der bliver, som vanligt, noget for alle – ca. 10 km. – ca. 5-6 km. og en gå-strækning. Vi håber, der bliver stort fremmøde, så vi kan hygge os sammen. Medbring din egen kaffe/te til eget forbrug efter løbet. Måske vil nogle af deltagerne tage kage eller lidt til den søde tand med til fælles nydelse? 

 

Guldborgsundløberne har en rabataftale med LOOP-fitness i Nygade. Her kan alle styrketræne på løbebånd, ellipsetræner og maskiner. Der er adgang til instruktørhjælp. Du skal blot vise din Klubmodul-app, som dokumenterer, at du er medlem af løbeklubben.

 

Den traditionelle istur til Guldborg afvikles ikke i år. Der var ikke så mange tilmeldte, så turen aflyses for i år og ventes at finde sted først på sommeren i 2022. 

 

Trænersituationen Vi mangler nogle trænere, så hvis du går og tænker, du kunne hjælpe os, vil vi gerne høre det. Vi tilbyder alle DGI’s trænerkurser, så du kan blive godt klædt på med teori og gode ideer. Kom til bestyrelsen eller Janne Rasmussen og hør nærmere – også selv om du er i tvivl om det er noget for dig.