Nyhedsbrev september 2018

Nyhedsbrev2016_marts (2)

Velkommen til nye medlemmer

Guldborgsundløberne har igen her løbet af sommeren fået et antal nye medlemmer. Velkommen til jer alle til vores løbefællesskab. Aktuelt har klubben 208 medlemmer. Vi vil her ganske kort fortælle lidt om, hvorledes klubben fungerer.

Information:

Guldborgsundløberne har 4 informationskanaler. For det første et månedligt elektronisk nyhedsbrev, som primært er en orientering fra bestyrelsen om kommende arrangementer. For det andet vores hjemmeside, som er en orientering både til omverdenen og vores egne medlemmer om, hvad vi er for en klub og om vores aktiviteter. Og for det tredje en åben Facebookgruppe, som er kontakten fra medlem til medlem. En gang imellem sender vi også en SMS, f.eks. når sidste frist for et eller arrangement nærmer sig.

Kontakt:

Du kan finde vigtige kontaktoplysninger nederst i nyhedsbrevet. Andre kontaktoplysninger ligger på hjemmesiden.

Træning:

Der er 2 faste ugentlige træningsgange – mandage og onsdage, hver gang kl. 18. Dette gælder året rundt (dog med særlige aftaler hvis juleaften eller nytårsaften falder på en træningsdag). Herudover aftaler medlemmer ofte fælles løbeture via Facebookgruppen.

Organisering:

Guldborgsundløberne er en frivillig forening, hvor alle trænere, arrangører, bestyrelsesmedlemmer m.fl. er frivillige og ulønnede. Bestyrelsen sikrer, at de formelle krav til foreningen (regnskab, medlemsregistrering, kontakt til myndigheder mv.) overholdes, mens etablering af aktiviteter i foreningen er et fælles anliggende for alle medlemmer.

Fælles kaffe:

Hver den første mandag i måneden er der fælles kaffe i Hallens cafeteria kl. 19, så vi kan udnytte muligheden for snak på tværs af traditionelle hold og grupper.

avis

organisationsdiagram

kaffedrikning

Nyhedsbrev2016_marts (3)

Løbeskolen med powerwalking er godt i gang.

Vi er godt i gang med efterårets løbeskole. I denne periode er det kun om mandagen, at der er løbeskole, mens onsdagen er afsat til fællesløb. Løbeskolen varer denne gang til og med uge 41, altså til og med 9. oktober. Skulle man være kommet lidt ud af træning i sommerperioden, skal man huske, at man altid har mulighed for at skifte hold, og dermed finde et, hvor tempoet passer.

Hamborgskovløbet 30. september kl. 11

Det klassiske Hamborgskovløb har igen skiftet placering, og afvikles i år 30. september. Det er 43. gang, at der holdes Hamborgskovløb. Vi håber, at rigtig mange af klubbens medlemmer har lyst til at deltage i dette smukke og krævende motionsløb. Tilmelding kan ske via klubbens hjemmeside. Indbydelsen er vedhæftet dette nyhedsbrev. Vi håber også, at du vil medvirke til at distribuere indbydelsen blandt venner, kolleger og familie.

140X113_1 (2)

Styrketræning for løbere – starter 20. september kl. 18.00

De seneste 2 vintre har Guldborgsundløberne tilbudt en ugentlig træningsdag med styrketræning specielt med henblik på løb. Det bliver gentaget den kommende vinter. Formålet er både at blive en bedre løber og at undgå skader. Der er opstart 20. september kl. 18.00 på Nordbyskolen.

Onsdagstræningen

Onsdag d. 19. september er sidste dag i denne omgang, hvor der er træning i Hamborgskoven. Her begynder det at blive for mørkt i skoven for tidligt.

Onsdagstræningen vil herefter – altså fra og med onsdag d. 26. sept. - foregå fra Nykøbing FC’s klubhus i syd (det tidligere B1921), hvor vi låner lokaler. Det er fortsat kl. 18.00.

Billedresultat for Margueritruten

Margueritløbet søndag d. 23. september kl. 11

Denne dag arrangeres der 39 steder over landet et motionsløb for hele familien på eller ved Margueritruten. Her i Nykøbing F. er det Guldborgsundløberne, som står for arrangementet. Start og mål ved Folkedanserhuset, Østre Alle 101. Ruten er godt 4 km, så både børn og ældre, løbere og gående kan være med. Du kan læse om løbet på Politikens netavis, og tilmelde dig på https://politiken.dk/margueritloebet 

Køb af klubtøj – ny og nem aftale

Guldborgsundløberne har indgået en aftale med Intersport på Lilletorv om salg af klubtøj. Tøj – og i øvrigt også løbesko – fås med 20 % rabat (gælder ikke nedsatte varer). Som noget nyt ligger der nu i forretningen et mindre lager af tøj (jakker og kortærmede T-shirts), der allerede på forhånd er trykt med klubbens logo. Du kan altså gå op i forretningen og købe tøjet med hjem straks med logoet på. Du betaler direkte i forretningen. Klubpris for jakken er 560 kr., kortærmet T-shirt 240 kr., langærmet T-shirt 330 kr. Køber du 3 stk. tøj, øges rabatten fra 20 til 25 %.

140X113_løbekalender

Kalender

Tors. d. 20. sept. kl. 18.00– styrketræning starter

Søn. d. 23. sept. kl. 11.00 – Margueritløbet

Søn. d. 30. sept. kl. 11.00 - Hamborgskovløbet