Nyhedsbrev september 2019

Ö

Deltag i klubbens arrangementer

Både bestyrelsen og andre medlemmer lægger et stort arbejde i at skabe forskellige aktiviteter i klubben. Det sker naturligvis, fordi det er sjovest og mest motiverende at være medlem af en aktiv klub, hvor man kan møde ligesindede ”legekammerater”. Men aktiviteterne er ingen selvfølge – det er noget, der skal lægges et stykke arbejde i at skabe. Derfor håber vi også, at medlemmerne vil bakke op omkring og deltage i disse aktiviteter – eller alternativ deltage i generalforsamlingen og tilkendegive, hvad man synes der er vigtigt for at vi kan have en attraktiv løbeklub.

Motionsløb fra Marielyst Torv søndag d. 8. sept. kl. 10

Søndag d. 8. september holder Guldborgsundløberne i samarbejde med Marielyst Turistforening et motionsløb med start og mål ved Marielyst Torv. Distancer på 3, 5 eller 10 km. Fælles opvarmning kl. 9.45. I perioden fra kl. 10-13 vil der være forskellige aktiviteter på Marielyst Torv, så der er lagt op til at man kan have en hyggelig familiedag.

Tilmelding på: https://app.lap.io/event/2019-marielyst-familieloeb eller via klubbens hjemmeside.

Billedresultat for løb i skoven

Hamborgskovløbet lørdag d. 21. sept. kl. 14

Det traditionsrige Hamborgskovløb, som er Danmarks næstældste motionsløb, afholdes i år lørdag d. 21.september. Der foregår rigtig mange ting i september og der er mange hensyn at tage, så arrangørerne har i år valgt at lægge løbet en lørdag eftermiddag. Der er distancer på 5 og 10 km. Ruterne går gennem et varierende og naturskønt terræn. I mål vil der være frugt, sponseret af Netto, og lodtrækningspræmier, sponseret af Intersport. Tilmelding via klubbens hjemmeside eller

http://app.lap.io/event/2019-hamborgskovloebet/register 

Se den vedhæftede indbydelse, som du meget gerne må dele med venner og bekendte.

Løbeskolen slutter – sidste dag mandag d. 16. sept

Efterårets løbeskole har kun 3 mandage tilbage. Mandag d. 16. september er det sidste dag i denne omgang. Men der er naturligvis fortsat løb hver mandag kl. 18 fra Cementen – nu blot uden en fast træner på holdet.

I samme uge – onsdag d. 18. sept. – er det sidste dag med træning i Hamborgskoven. Der vil senere blive informeret om, hvor onsdagstræningen kommer til at foregå i vinterhalvåret.

kaffedrikning

Mandagskaffe – første gang mandag d. 2. sept.

Efter sommerlukning i Hallens cafeteria starter vi nu igen traditionen med fælles kaffe efter løbeturen den første mandag i hver måned. Det er kl. ca. 19. Klubben betaler kaffen. Første gang er mandag d. 2. sept. Meningen er, at man kan få lejlighed til at hyggesnakke med de andre medlemmer – både de, som er på ens eget løbehold og de, som er på andre hold.

Styrketræningen starter igen 12. sept. kl. 18 på Nordbyskolen

Torsdag d. 12. sept. starter vintersæsonens styrketræning op igen. Der er tale om styrketræning med specielt henblik på løb. Al erfaring viser, at man både bliver en bedre løber, og at man er mindre udsat for skader, såfremt man har bestemte dele af muskulaturen i orden. Ligesom de foregående år er det kl. 18 – 19.30 på Nordbyskolen. John Andersson vil forestå undervisningen.

 

Billedresultat for gåtræning

We Walk lørdag d. 12. okt. Kl. 10 fra Cementen – gratis deltagelse

I uge 41 deltager Guldborgsundløberne i det landsdækkende arrangement We Walk, Kom med ud at gå en tur i den naturskønne rute nord om Nykøbing F. Det er gratis at deltage. Du skal kun medbringe dit gode humør og nogle gode travesko, for ruten er i vekslende terræn. Af samme årsag er ruten ikke egnet til babyjoggere, klap- og barnevogne. Børn er velkomne ifølge med voksen. Ruten er omkring 10 km lang. Der vil være et stykke frugt og en müslibar til alle deltagere.
Guldborgsundløbernes gå-tur er en del af WE WALK, hvor vi i uge 41 får hele Danmark ud og gå. Følg med på facebook.com/wewalkdk.

140X113_løbekalender

Kalender

Søndag d. 8. sept. -Motionsløb fra Marielyst Torv

Torsdag d. 12. sept. – Styrketræning starter

Mandag d. 16. sept. – Sidste dag i løbeskolen

Lørdag d. 21. sept. – Hamborgskovløbet

Lørdag 12. okt. - We Walk