Nyhedsbrev september 2022

Sensommer Her i begyndelsen af september har vi stadig lunt og dejligt vejr. Vi går mod efteråret og vil snart mærke, at det bliver mørkt om aftenen. Husk at melde til sensommer-høstfest senest 5. september. Se nedenfor eller nyhedsbrev for juli. Klubben har bestilt en bus til CPH-Half den 18. september 2022. Der er enkelte ledige pladser. Hvis du gerne vil med, skal du kontakte Janne på zaz2300@hotmail.com Med venlig hilsen Tina Oldrup, formand

ENDELIG! Den korte istur Mandag den 12. september 2022 mødes vi efter løb hos Lydolph is i Hollands Gård ca. 18.15-18.30, hvor vi kan nyde en dejlig is – som vi selv betaler ☺

Corselitze Mellemskov Turen går til Corselitze Mellemskov. Vi mødes ved skovhuset med adressen Strandhuse 12, ikke langt fra Halskov Vænge. Der vil som vanligt være to ruter: En på godt 5 km. og en længere på 9,5 km. Hele turen foregår i skov, men dele vil være på stier og er ikke egentlige skovveje. Opfordring: Samkørsel fra Cementen – husk at aftale, evt. på Facebook

Mandagskaffe 5. september i Hallen efter træning Vi mødes i Hallens Café efter træning ca. 18.15-18.30 og hygger på tværs af løbehold. Klubben giver kaffe/te til dem, der har lyst. 

Vi mødes på P-pladsen ved Middelaldercentret kl. 17.30 hver onsdag i lighed med tidligere år. Vi inddeler os i passende grupper og går eller løber en tur i den flotte skov. Der vil blive mulighed for at afprøve ruterne til det kommende Hamborgskovløb, der forventes at blive afviklet i oktober. Vi slutter med udgangen af september, da det nok vil være for mørkt til at løbe i skoven. 

Fra mandag den 15. august er løbeskolen startet igen. Kom og vær med, der er sikkert et passende hold til alle ☺ Sidste dag med løbeskole bliver mandag den 10. oktober. 

HUSK tilmelding – senest 5. september. Indbydelsen blev udsendt med nyhedsbrevet for juli. Hvis du har spørgsmål til arrangementet skal du have fat i Lisbeth Christiansen eller Gitte Jensen, der ofte er til stede mandag og onsdag.

Hamborgskovløbet 2022 afvikles den 29. oktober 2022 I år vil der være mulighed for at gå de to ruter. Reklamer gerne for løbet hos venner og bekendte, så vi kan blive mange deltagere. Nærmere følger om tilmelding mm.